Klacht tegen de Lijn

Stel hier je vragen over verkeersrecht, rijverbod, alcohol, vluchtmisdrijf, flitsboete, ...
Plaats reactie
overtreding.be
Site Admin
Berichten: 848
Lid geworden op: 30 aug 2018, 23:11

Klacht tegen de Lijn

Bericht door overtreding.be » 28 nov 2018, 12:59

Waar kan ik een klacht tegen de Lijn indienen als de Lijn zijn verantwoordelijkheid niet opneemt en als de ombudsdienst weigert te helpen. Op aanraden van het parket heb ik naar de fod mobiliteit gemaild, maar dat is zogezegd hun verantwoordelijkheid niet is. Ik wil dat de Lijn zijn verantwoordelijkheid opneemt en aangezien ze dat weigeren, moet ik dat toch ergens kunnen aanklagen.
Zelf je verkeersboete berekenen? http://m.me/overtreding
Hoeveel loonbeslag mag men leggen? http://www.beslagcalculator.be
Eerherstel aanvragen? http://www.eerherstel.be

overtreding.be
Site Admin
Berichten: 848
Lid geworden op: 30 aug 2018, 23:11

Re: Klacht tegen de Lijn

Bericht door overtreding.be » 28 nov 2018, 13:00

Dag Adriaan, kan je dan wat precieze zeggen wat de Lijn verkeerd doet? Ben je aangereden? Word je gediscrimineerd? Als klant? Als (potentieel) werknemer?

Zonder info is het nogal moeilijk.
Zelf je verkeersboete berekenen? http://m.me/overtreding
Hoeveel loonbeslag mag men leggen? http://www.beslagcalculator.be
Eerherstel aanvragen? http://www.eerherstel.be

AdriaanDB1988
Gast
Berichten: 1
Lid geworden op: 28 nov 2018, 17:42

Re: Klacht tegen de Lijn

Bericht door AdriaanDB1988 » 28 nov 2018, 17:44

Meermaals in de week neem ik om 8u00 in Vilvoorde bus 261 naar Londerzeel en meermaals komt deze te laat. Langs de ene kant begrijp ik dat het verkeer de uren van de bus in de war kan brengen, maar anderzijds kan ik daar helemaal niet tegen. Meestal komt hij met vertraging, maar 22 oktober laatstleden is de bus van 8u00 helemaal niet komen opdagen en dat vind ik schandalig.

Ik heb al meerdere klachten ingediend bij de Lijn vanwege de vertraging en op 22 oktober voor het niet komen opdagen. Ten eerste vind ik het schandalig dat het tot 45 dagen kan duren voor er reactie komt van de Lijn en als we dan reactie krijgen, tonen ze niet het minste begrip en moeten wij altijd begrip hebben voor vertragingen. Ik weet ook nog steeds de reden niet waarom de bus op 22 oktober niet is komen opdagen.
Ik wil meer begrip van de Lijn, maar ze misbruiken hun macht.


Ik zou een schadevergoeding van de Lijn willen voor alle vertragingen en het niet komen opdagen van de bus op 22 oktober. Ook voor hun totaal gebrek aan empathie wil ik een schadevergoeding. Dit omdat ze zich niet aan hun uren kunnen houden en omdat ze mij stress bezorgen. De schadevergoeding moet nog bepaald worden, maar ik wil van jullie toch al een sterk signaal naar de Lijn toe vragen. Want de Lijn moet eens gaan beseffen dat ze hun gedrag niet onbestraft kunnen blijven laten.

overtreding.be
Site Admin
Berichten: 848
Lid geworden op: 30 aug 2018, 23:11

Re: Klacht tegen de Lijn

Bericht door overtreding.be » 29 nov 2018, 21:15

Als je schade hebt geleden EN je kan bewijzen hoe groot die schade is EN je kan bewijzen dat die schade het gevolg is van de fout van een ander, dan kan je inderdaad naar de rechtbank stappen.

Verlies je de zaak en heeft de tegenpartij een advocaat, dan moet je wel de kosten én de rechtsplegingsvergoeding betalen.
Zelf je verkeersboete berekenen? http://m.me/overtreding
Hoeveel loonbeslag mag men leggen? http://www.beslagcalculator.be
Eerherstel aanvragen? http://www.eerherstel.be

Plaats reactie